Astrodice

Astrodice

Astrodice is een eenvoudige maar erg leuke slot-machine dice spel met 5 rollen en 20 inzet-lijnen. Ook kunt u rekenen op Wild- en verspreide symbolen en een gratis draaien functie + bonus spel. Het spel zal u dus niet snel vervelen, aangezien u steeds weer voor verrassingen zult komen te staan. Daarnaast biedt het ook een geweldige kans op mooie geld prijzen, u kunt namelijk 10.000 keer uw inzet winnen (Met 5 Joker / Wild symbolen op een actieve lijn). Maar zelfs de 2e prijs is al erg de moeite waard, met vijf "V" dice symbolen zult u 5000 keer uw inzet winnen. Bekijk daarom zeker eens de uitbetaal tabel door op "info" in het speelscherm te klikken.

De speelwijze is erg eenvoudig te noemen. Het is in de eerste plaats handig om uw inzet hoogte naar wens aan te passen. Kies eerst de gewenste munt waarde en eventueel het aantal inzet lijnen. U zult altijd de totale inzet hoogte boven "Gokken"zien staan. Het is wel aan te raden om met alle 20 lijnen te spelen, zo zult u vaker winnen en extra spel elementen activeren. Met echt geld spelen i.c.m. 20 lijnen kan al vanaf 20 cent per draai.

Het doel is simpel, als basis gaat het erom dat u een combinatie van gelijke symbolen op een actieve lijn krijgt van links naar rechts gezien. Wild symbolen kunnen alle gewone ander symbolen vervangen en zullen daardoor vaker voor een winst zorgen. Van de verspreide symbolen (scatter) heeft u er slechts 2 op een willekeurige plek in beeld nodig om te winnen. Meer verspreide symbolen betekend natuurlijk een hogere winst en kunnen u zelfs gratis draaien opleveren. U heeft er dan drie van in beeld nodig en u zult 10/20/30 gratis draaien winnen. Het aantal draaien wat u wint is afhankelijk van de "Dice Fall" functie. Klik op 1 van de 3 dobbelstenen en alle drie zullen ze vallen en op een platform terecht komen. Elk platform staat voor een x-aantal gratis draaien.

Op het moment dat u op de rollen 1 en 5 een bonus symbool in beeld krijgt, activeert u het "Rock & Roll bonusspel". U zult 21 dobbelstenen in beeld krijgen en aan u de taak om hier uit te kiezen door er op te klikken. Het is de bedoeling om satellieten te vinden die staan voor bonus winsten.

Gratis draaien

Het is niet voor niks dat GrandGames de promotie "100 gratis draaien" voor op Astrodice aanbiedt. Astrodice is namelijk één van de leukste dice spellen en zeer populair bij vele spelers. Klik dus snel op onderstaande afbeelding en maak een account aan. De eerste 25 gratis draaien ontvangt u zelfs zonder dat u geld hoeft te storten.

Casino 777 25 gratis spins

De kans is groot dat u met uw gratis draaien een leuke winst behaald. Dit bedrag kunt u vervolgens inzetten op een spel naar keuze. probeer zeker eens één van de andere dice games die u kunt spelen bij GrandGames.