Magic Dice

Magic Dice

Zoals goed te zien is op bovenstaande afbeelding, is Magic Dice een slot spel met drie rollen en 5 betaallijnen. Het uiterlijk van deze game en de functionaliteit zijn als die van een slot machine, maar de uitkomst van het spel wordt bepaald door een vaste kansen betaaltafel. Bij elke inzet staat dus de uitslag al vast en het is niet mogelijk om hier enige invloed op uit te oefenen.

Ondanks zijn eenvoud is Magic Dice best een aantrekkelijk spel te noemen. U heeft namelijk slechts 6 verschillende gewone dobbelstenen symbolen en een joker dice die staat voor de Wild. Hierdoor is de kans aannemelijk dat u regelmatig winnende combinaties op de rollen krijgt en als 1 of 2 jokers een onderdeel zijn van de winnende combinatie zal uw winst verdubbeld worden. De maximaal te winnen prijzen voor de gewone symbolen zijn bescheiden te noemen. Drie blauwe dobbelstenen op een lijn, zal u 100 keer uw inzet opleveren. Mooier zijn de Joker uitbetalingen, drie Jokers op lijn 5 en u zult 10.000 keer uw inzet winnen.

Natuurlijk is het bij GrandGames mogelijk om Magic Dice in de gratis spelen modus uit te proberen. Het is alleen veel spannender als er echt wat te winnen valt. De inzet hoogte kunt u geheel naar wens aanpassen door het aantal lijnen en de inzet aan te passen. De laagst mogelijk inzet is 10 cent, echter u zult dan met 1 lijn spelen. Wilt u vaker winnen, dan is het aan te raden om alle lijnen te activeren, de laagst mogelijke inzet is dan dus 50 cent per draai.

Gratis spins

Magic Dice is best een leuk spel, maar niet één van de top Dice Games die u bij GrandGames kunt spelen. De gratis spins promotie voor nieuwe spelers is dan ook niet van toepassing voor Magic Dice, maar voor Astrodice. Bekijk zeker eens onze uitleg pagina van dit geweldige spel voordat u besluit om GrandGames te bezoeken.

Casino 777 25 gratis spins

Welk dice spel u ook speelt bij GrandGames, de kans om te winnen is groot. Gemiddeld gezien zult u op 1 van de 3 spellen een prijs krijgen en van alle echt geld inzetten wordt zo'n 97% weer als winst uitgekeerd.