Monte Carlo Dice

Monte Carlo Dice

Het spel Monte Carlo Dice is natuurlijk weinig anders dan een slot machine spel met drie rollen en een enkele betaallijn. Aangezien er op de rollen dobbelstenen symbolen voorkomen, is er sprake van een dice spel en mag die dus worden aangeboden in een online speelautomatenhal. Het uiterlijk en de manier van spelen heeft dus veel weg van een slot, maar de uitkomst van het spel wordt bepaald door een vaste kansen betaaltafel.

Het doel is eenvoudig: een winnende combinatie van gelijke symbolen krijgen op de betaallijn. Het licht blauwe dobbelsteen symbool is de enige waarvan u slechts 1 of 2 nodig heeft om een prijs te winnen. Deze hoeven niet vanaf de eerste rol te vallen.

Bij Monte Carlo Dice heeft u een ruime inzet keuzes, de laagst mogelijke inzet is slechts 10 cent per draai en de hoogst mogelijke 10 euro. We kijken dan wel naar "Bet één", want als u met de maximale inzet speelt, zult u als het ware met inzet level drie spelen. Rechts boven in beeld ziet u namelijk drie uitbetaal tabellen, voor Bet 1, 2 en 3. Zoals u kunt zien is de hoogst mogelijke uitbetaling voor drie witte dobbelsteen symbolen niet evenredig en dus X3000, maar X10.000. Spelen met Bet Level 3 betekend dus, kans maken op de hoogst mogelijke winst. Speelt u het liefst met een bescheiden inzet? Kies dan voor de laagst mogelijke munt waarde, maar altijd in combinatie met de maximum inzet (bet 3).

Om het spelen nog makkelijker te maken, is er een "Auto speel" optie. Hiermee bepaalt u zelf hoeveel spins u automatisch wenst af te spelen.

100 Gratis Spins

Het is natuurlijk veel leuker om Monte Carlo Dice met echt geld te spelen, u kunt dan namelijk echt geld winnen (maar ook verliezen). Zo zal elke draai van de rollen weer spannend zijn, u weet immers maar nooit of u de hoofdprijs wint. De win kans en het gemiddelde uitbetalingspercentage is hoog bij GrandGames, dus u maakt een reële kans op geweldig hoge geld bedragen.

Casino 777 25 gratis spins

Om met echt geld te kunnen spelen, is het natuurlijk eerst nodig dat u een spelersrekening opent bij GrandGames. Dit is binnen enkele minuten klaar, maar vergeet niet gelijk "GRAND100" in te vullen bij het veld met "bonus code". U zult dan namelijk gelijk 25 spins ontvangen voor een geweldige dice-slot zonder te hoeven storten. Deze promotie vertegenwoordigt een waarde van 5 euro. De 100 gratis spins zijn gekoppeld aan eerste stortingen in combinatie met een bonus geld aanbieding.