Magic Spinner

Magic Spinner

Magic Spinner is een zogenaamd "Box Dice Game" en daarmee gelijk het meest bijzondere dice spel wat u bij Grand Games kunt spelen. Het spel is namelijk niet gebaseerd op een slot, waarbij het alleen een kwestie van geluk hebben is. Als speler heft u namelijk een grote invloed op het spelverloop en daarmee de eventueel behaalde winsten. Natuurlijk is geluk ook een belangrijke factor, maar dit heeft u gedeeltelijk zelf in de hand.

Het doel van Magic Spinner is om een zo'n hoog mogelijke score te behalen door het vormen van winnende combinaties van drie dobbelstenen symbolen die willekeurig op de roosters verschijnen. U wint punten door drie gelijke symbolen horizontaal of diagonaal op één lijn te spelen in 4 boxen die zijn onderverdeeld in totaal 9 velden. Hoe meer punten u behaald, des te hoger zal uw geld prijs zijn. U heeft echter wel minimaal 100 punten nodig voor een verdubbeling van uw inzet.

U start het spel door eerst uw gewenste inzet te bepalen. Naast het inzet bedrag ziet u een "+" en een "-" waarmee u het bedrag waarmee u wilt spelen kunt bepalen. De laagst mogelijke inzet is 10 cent en de hoogst mogelijke 5 euro. Vervolgens klikt u op Start, waarna bovenaan (in het midden) drie willekeurig gestapelde dobbelstenen symbolen te voorschijn komen. De vier boxen zijn dus leeg en aan u de taak om de combinatie van drie in een gewenste box te plaatsen. Vervolgens zal de tweede combinatie van drie dobbelstenen tevoorschijn komen. Indien er een mogelijke winnende combinatie kan ontstaan, zal het betreffende rooster gaan oplichten. Het spel gaat net zolang door, totdat alle boxen gevuld zijn. Hierbij is het natuurlijk belangrijk om strategisch te spelen. In bovenstaande afbeelding ziet u bijvoorbeeld dat alleen "Set 2" een winnende combinatie vormt en er zijn nog drie dobbelstenen rijen te plaatsen. Het setje wat geplaatst moet worden, kan dus het beste in "Set 1" geplaatst worden, aangezien daar toch geen winnende combinatie meer gevormd kan worden.

Dit Box Dice spel wordt nog leuker door de extra's die zijn toegevoegd. Zo zult u bij 9 gelijke dobbelstenen symbolen in een box 200 extra punten winnen, 4 gewonnen sets is alle punten X2 en 3 gewonnen sets is alle punten X1,5. Ook leuk wordt het als u een winnende combinatie kunt vormen van drie bonus dobbelsteen symbolen (vlam-symbolen), hiermee zult u het Rad van Fortuin spel bereiken. Dit bonus spel kan u punten opleveren, of een aantal "Magic Rolls" die uw winnende prijs met factor 1000 kunnen vermenigvuldigen. Het is dus aan te raden om altijd te proberen het bonus spel te bereiken.

Gratis spins

De huidige promotie voor nieuwe spelers bij Grand Games betreffen gratis spins voor Astrodice (slot). Natuurlijk is dit helemaal geweldig, maar het is jammer dat u geen gratis speelrondes voor Magic Spinner ontvangt. Tenzij u bij het registreren gelijk "Magic100" invult bij de bonus code. U zult dan 20 gratis Magic Spinner speelrondes ontvangen zonder te hoeven storten. De overgebleven 80 zijn gekoppeld aan stortingen.

Casino 777 25 gratis spins

Voordat u besluit om gebruik te maken van de gratis spins promotie, is het aan te raden om Magic Spinner eerst in de gratis spelen modus uit te proberen. Uw 20 speelrondes voor in de echt geld modus zijn 24 uur "houdbaar".