Dice slots gratis spins

Als u een liefhebber bent van verschillende soorten dice games (Dice slots & Dice box games), dan is het wel erg aantrekkelijk om GrandGames te bezoeken. Na registratie ontvangt u namelijk gelijk 25 gratis spins voor in de echt geld speelmodus, zonder dat u geld hoeft te storten. De speelrondes ontvangt u voor het spannende dice slot spel Astrodice. Dit spel heeft 20 inzet lijnen, wild en verspreide symbolen en met 3 bonus symbolen bereikt u het vervolg spel. Al met al een spannend spel die u niet snel zal vervelen en minstens zo belangrijk... u kunt er mooie winsten mee behalen.

25 gratis spins

Zoals gezegd is het alleen maar nodig om een account aan te maken bij GrandGames om de dice slots gratis spins te ontvangen. In het registratie formulier heeft u gelijk de mogelijkheid om een bonus code in te vullen. Het is aan te raden om hier gelijk gebruik van te maken en hier "GRAND100" in te vullen. Deze code is niet nodig voor de 25 speelrondes, maar zal op later termijn van pas kunnen komen. (De code later invoeren is trouwens ook mogelijk).

Zodra u inlogt op uw account, zal u een melding in beeld krijgen: "Gefeliciteerd, u heeft 25 spins voor Astrodice ontvangen, wilt u hier gelijk gebruik van maken?". Aangezien dit wel een heel bijzondere promotie is, klikt u natuurlijk op "Ja". U kunt ook wel eerst in de fun modus gaan spelen om kennis te maken met het spelaanbod van GrandGames, maar de 25 spins zijn maar 24 uur geldig. Vergeet hier dus niet gebruik van te maken, het kan u namelijk mooie geld prijzen opleveren zonder dat u maar een cent hoeft te storten.

(Op het moment van schrijven is bovenstaande promotie geldig bij GrandGames, alhoewel u op hun website alleen informatie ziet over de 100 gratis spins. Deze actie is echter gekoppeld aan stortingen. We kunnen dus niet garanderen dat de gratis speelrondes zonder te hoeven storten nog lang aangeboden wordt).

100 Gratis Spins

Zodra u GrandGames bezoekt, zal u groot in beeld zien staan dat u kunt rekenen op een 100% bonus en 100 gratis spins. Laten we gelijk maar vermelden dat dit een promotie betreft die gekoppeld is aan meerdere stortingen. Hiervoor heeft u tijdens het registratie proces "GRAND100" ingevuld bij het vakje "bonus code", maar de code invoeren kan ook nog als u de kassa bezoekt. De 100 spins vertegenwoordigen een waarde van 20 euro.

Zodra u voor de eerste keer speelgeld wil kopen bij GrandGames, zult u kunnen rekenen op een 100% bonus. Dit betekend dat als u 25 euro stort, u 25 bonus geld erbij cadeau krijgt. Daarnaast zult u 25 speelrondes voor Astrodice erbij krijgen. U kan gebruik maken van deze 1e stortingspromotie vanaf een storting van 10 euro. Er zit ook een max. aan de bonus en wel 200 euro. Bij een 2e storting op de 2e dag dat u een account heeft bij GrandGames, zult u nog eens 50 spins ontvangen en bij een 3e storting op de 3e dag, krijgt u de laatste 25 spins. Het gaat dus om totaal drie stortingen, van totaal minimaal 30 euro.

Bonus beleid

Het lijkt geweldig al die gratis spins voor Astrodice en gedeeltelijk is het ook geweldig te noemen. Het is wat ons betreft alleen jammer dat er de indruk wordt gewekt dat u kans kunt maken op €100.000,- met uw gratis speelrondes. Theoretisch gezien is dit inderdaad mogelijk, maar u heeft altijd te maken met een bonus beleid. Hierin valt te lezen dat uw gratis ontvangen bonus geld, 35 keer ingezet moet worden, voordat enig prijsgeld uitbetaald kan worden. De gratis spins worden ook gezien als bonus geld.

100 gratis spins

Als we kijken naar de 25 spins zonder te hoeven storten, dan komt deze promotie neer op een waarde van 5 euro. U zult dus voor een totale waarde van 175 euro (5 x 35) moeten hebben ingezet voordat uw eventuele winst kan worden uitbetaald. Dit lijkt een onmogelijke opgaaf, maar het kan wel.... De win kans en het gemiddelde uitbetalingspercentage van Astrodice is groot en hoog te noemen. Met uw 25 speel rondes zal u dus ook zeker een winst kunnen behalen, of in ieder geval een paar euro's. Dit bedrag kunt u inzetten op dice games of andere spellen naar keuze, echter u speelt met bonus geld totdat u voldoet aan het bonus beleid. Stel u wint met een spel als Magic Dice opeens een leuk bedrag van een paar honderd euro, dan is het voldoen aan de regels in één keer gelukt!