Dice games toernooien

Het is sowieso al spannend om bij Grand Games de verschillende dice games te spelen in de echt geld speel modus. Immers met een bescheiden inzet maakt u kans op hoofdprijzen van €200.000,- Maar bij GrandGames kunt u het nog spannender maken, door deel te nemen aan dice games toernooien. Deelname is meestal gratis (alhoewel het wel gaat om spelen met echt geld) en u maakt naast de sowieso al geweldige prijzen kans op extra toernooi prijzen. Uw win kans wordt dus groter en het spelen wordt nog spannender!

Dice slots toernooien

Als nieuwe echt geld speler bij Grand Games zult u in de eerste plaats kunnen rekenen op 4 gratis toegangstickets voor Dice Slots Toernooien. Na uw eerste storting (vanaf 10 euro) zult u de tickets automatisch in uw rekening bijgeschreven krijgen. Deze kunt u op de eerst volgende vier Zondagen gebruiken. Natuurlijk kunt u hiermee kans maken op mooie geld prijzen, u maakt namelijk vier keer kans op de toernooi hoofdprijs van €2000,-

Als nieuwe GrandGames speler kunt u dus rekenen op gratis Astrodice spins (25 zonder te storten en 100 bij stortingen), een 100% welkomstbonus en gratis deelname aan vier spannende dice games toernooien. Het is alleen aan te raden om even uw kalender of agenda er bij te pakken, het zal namelijk zonde zijn als u een zondag vergeet en hierdoor 2000 euro mis loopt!

Live toernooien

Live toernooien

Naast de Dice slots toernooien voor nieuwe spelers, kunt u bij GrandGames sowieso regelmatig rekenen op geweldige toernooien. Dit zijn niet alleen maar Dice Games toernooien, maar ook andere geld win spellen. Deelname is meestal gratis, maar soms kunt u alleen deelnemen als u een bepaald spelers niveau hebt behaald. Bij GrandGames spaart u namelijk automatisch en gratis beloningspunten, die u kunt omruilen voor bonus geld e/o deelname aan live toernooien. Het beloningsprogramma bevat meerdere niveaus en enkele live toernooien zijn alleen voor bijvoorbeeld VIP spelers. Anderzijds kunt u als nieuwe speler ook regelmatig deelnemen. Kijk dus regelmatig in via uw persoonlijke spelersaccount de lopende en aanstaande toernooien via de "menu" knop en meld u gratis aan.

Bij alle live toernooien gaat het er natuurlijk om dat u tegen andere spelers strijd om de hoogste positie. Uw actuele positie en die van uw tegenstanders kunt u live volgen via de toernooiranglijst. Deze lijst toont de beste spelers van het toernooi en ook uw eigen positie, ook al staat u bijvoorbeeld niet in de top 10. Zodoende kunt u altijd zien of het de moeite waard kan zijn om door te blijven spelen. Het doel kan elke keer anders zijn, zo zijn er toernooien waarbij het gaat om de hoogste behaalde winst in 10 speelrondes, maar ook bijvoorbeeld de meeste inzetten in een ronde. Kijk altijd goed naar het doel, want bij bepaalde toernooien hoeft u echt niet veel beschikbaar speelgeld te hebben om kans te maken op schitterende prijzen.

De te winnen prijzen verschillen telkens weer, soms maakt u kans op speelgeld wat u kunt laten uitbetalen of bonus geld, maar meestal zult u kunnen meedingen voor schitterende prijzen zoals smartphones, tablets, breedbeeld tv's, enz.

Exclusieve toernooien

Zoals eerder benoemd zijn sommige toernooien alleen toegankelijk voor VIP spelers. Een VIP speler worden hoeft niet zoveel moeite te kosten, u hoeft alleen maar regelmatig te spelen bij GrandGames met een bescheiden budget. U zult merken dat u al snel hogere niveaus bereikt en hierdoor kan rekenen op vele extra voordelen waaronder dus de exclusieve toernooien.

100 gratis spins

Helaas is het vooralsnog niet mogelijk om op uw smartphone of tablet de ranglijsten met de meest actuele stand te bekijken. Wel is het mogelijk om met uw mobiele apparaat deel te nemen aan de toernooien, mits de gekoppelde games ook beschikbaar zijn in het mobiele speelplatform.