Royal Dice

Royal Dice

Bovenstaande afbeelding van Royal Dice doet misschien vermoeden dat u te maken hebt met een dice-slot spel. Dit is echter niet het geval. Het is namelijk het meest eenvoudige dice spel wat u bij Grand Games gratis of met echt geld kunt spelen. U ziet drie "slots" en u bepaald zelf of u met alle drie wenst te spelen of met twee of één. Uw inzet die u zelf bepaald (tussen 25 cent en 10 euro) is per spel. Bovenstaand ziet u een inzet van 25 cent i.c.m. drie geactiveerde "slots", de totale inzet bedraagt dus 75 cent per spelronde.

Uw inzet bepaald... dan is het alleen maar een kwestie van klikken op "draaien". Alle rollen van de geactiveerde "dice-slots" zullen gaan draaien en bij drie gelijke dobbelsteen symbolen heeft u prijs. Het maakt niks uit welke drie gelijke u in beeld krijgt, de te winnen prijzen zullen namelijk gelijk onthuld worden. U kunt dus de hoofdprijs van €2.500,- winnen met alle soorten symbolen. De genoemde hoofdprijs kan trouwens veel hoger worden, als u met een hogere inzet speelt. Het max. te winnen bedrag zal automatisch in beeld komen te staan, als u de inzet aanpast. Speelt u met een inzet van 1 euro per "slot", dan kunt u kans maken op de hoofdprijs van €10.000,-

Ondanks de eenvoudige speelwijze en simpel spelverloop, is Royal Dice met name en leuk spel als u besluit om met echt geld te gaan gokken. De win kans is namelijk groot te noemen!

Gratis spelen

Zoals bij vele eenvoudige dice games is gratis spelen (in de oefen speelmodus) aan te raden om het spel te leren kennen. Bij GrandGames kunt u als geregistreerde speler altijd onbeperkt in de oefen speelmodus spelen. U zult bij spellen zoals Royal Dice wel al snel merken dat juist het element van kans maken op geld bedragen die u kan laten uitbetalen, toch een belangrijk onderdeel is. Het maakt het veel spannender als u echt geld kan winnen (en verliezen).

Gratis echt geld speelrondes

GrandGames maakt het mogelijk om zonder te hoeven storten het gevoel van echt gokken zelf te ervaren in de vorm van gratis spins. Met de bonus code "GRAND100" zult u namelijk in eerste instantie 25 spins ontvangen voor een geweldige Dice-slot. Deze promotie vertegenwoordigd een waarde van maar liefst 5 euro!