Roll the Dice

Roll the Dice

Bovenstaande afbeelding van Roll the Dice doet misschien vermoeden dat u te maken hebt met een complexe dice game, maar dit is niet het geval. Eigenlijk is Roll the Dice een zeer eenvoudig spel om te spelen, maar wel erg spannend door de geweldige hoofdprijs, het spelverloop en het bonus element.

Bij Roll the Dice bepaalt u zelf met hoeveel kolommen u wenst te spelen. U klikt eenvoudig op de kolom(-men) naar keuze waarna ze oplichten en dus geactiveerd zijn. U speelt met maximaal 5 kolommen tegelijk. Uw inzet per kolom bepaalt u rechts onderin. In bovenstaand voorbeeld staat de inzet per kolom op 20 cent en wordt er gespeeld met 5 kolommen. De totale inzet bedraagt dus 1 euro. Het spel start als u op de "Speel"of "Max Inzet" knop klikt. De kolommen zullen gevuld worden met drie dobbelstenen en het gaat er natuurlijk om dat u drie gelijke krijgt. In bovenstaand voorbeeld ziet u dat kolom 1, 2 en 4 een combinatie vormt van winnende dobbelsteen symbolen. De gewonnen bedragen zullen er boven komen te staan en het totaal zal in uw geld balans worden bijgeschreven.

Helemaal spannend wordt het als u drie bonus symbolen in een kolom krijgt. U zult dan het bonus spel activeren: Rad van Fortuin. Hier kunt u 10.000 keer uw inzet winnen!

Ook bij Roll the Dice heeft u een ruime keuze uit inzet hoogtes. De muntwaarde kunt u naar wens aanpassen met een minimum van 5 cent en een maximum van 10 euro. Maar nogmaals... dit is de inzet per kolom!

Gratis echt geld speelrondes

Voordat u Roll the Dice met echt geld kunt spelen, is het noodzakelijk om een account aan te maken bij GrandGames. Het leuke is dat u gelijk gratis echt geld speelrondes ontvangt, zonder dat u geld hoeft te storten. U zal voor Astrodice t.w.v. 5 euro kunnen spelen en in combinatie met eventuele stortingen ontvangt u nog eens 100 gratis speelrondes t.w.v. 20 euro.

Gratis echt geld speelrondes

Een gokje wagen bij GrandGames is niet alleen leuk en spannend, u maakt namelijk kans op hoofdprijzen tot €200.000,- Natuurlijk is GrandGames volledig legaal en dit zorgt er o.a. voor dat u per uur spelen gemiddeld gezien maar max. 25 euro mag verliezen.